24.04.2013 09:01
Co je nejlepší na mazání a co na smažení?
Naše babičky smažily na sádle a na chleba si mazaly máslo. Pak nám potravinářský průmysl a mnozí odborníci začali zakazovat živočišné tuky. Jako nejlepší řešení nabízeli margaríny a celou řadu nízkotučných potravin. Margaríny mnoho let obsahovaly trans mastné kyseliny, které jsou pro zdraví těmi nejhoršími tuky. Trans tuky dnes v margarínech téměř nejsou, ale to automaticky neznamená, že je margarín zdravou potravinou. V nízkotučných potravinách jsou místo tuků většinou škroby, cukry a aditiva, tedy složky, které nikdo nepotřebuje.
více zde: https://www.margit.cz/mazani-a-smazeni/
Zdroj: www.margit.cz
—————
Kontakt
Bc. Ivana Gróffová, zdravotnický a výživový expert, certifikovaná nutriční terapeutka, certifikovaná gemmoterapeutka, certifikovaná lektorka jógyKalusova 827/10
Ostrava-Mariánské Hory
www.all4life.eu
www.resonancia.cz
www.ivagroffova.cz
www.divotvornyhrnec.eu
iva@all4life.eu